BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Op bezoek in de fabriek van Agilent in Middelburg

06-05-2024 - Auteur: Weststrate

Recentelijk opende Agilent haar deuren voor 20 bezoekers van Stichting Philadelphia, Tante Amalia, vergezeld door medewerkers van Weststrate, in hun fabriek in Middelburg. De bezoekers werden hartelijk ontvangen op de Agilent-locatie, waar ze een introductie kregen over chromatografie en de activiteiten van de fabriek. Hierbij werden de geproduceerde producten, hun toepassingen en klanten uitgelicht, met speciale aandacht voor de rol van de Amalia-groep in het verpakkingsproces.

Unieke samenwerking

Tante Amalia is een laagdrempelige werklocatie gevestigd in Middelburg voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De unieke samenwerking tussen Tante Amalia, Weststrate  en Agilent is waardevol en gericht op het bevorderen van welzijn, educatie en inclusie in de regio en de lokale gemeenschap.

Rondleiding

De rondleiding door de fabriek bood de bezoekers de mogelijkheid om het belang van de Agilent-verpakkingen te zien. Deze verpakkingen worden gebruikt om producten zoals gasclean-filters, HPLC en capillaire en gepakte kolommen naar klanten te verzenden, waarbij de medewerkers van Tante Amalia werkzaam op de locatie van Weststrate, verantwoordelijk zijn voor het opzetten van deze verpakkingen onder de paraplu van leverancier Weststrate.

Tijdens het bezoek stonden de verpakkingen centraal om te laten zien waarvoor deze dienen en wat het belang hiervan is voor Agilent. Op iedere afdeling werd de bijbehorende verpakking gepresenteerd. Hierdoor heeft iedereen een goed beeld gekregen van de producten van Agilent en de bijbehorende verpakking. De medewerkers van de afdeling Amalia waren erg enthousiast over de gastvrije ontvangst en de zeer duidelijke en leerzame uitleg tijdens het bezoek. Ze weten nu nog beter wat de belangrijke punten zijn waar ze op moeten letten tijdens de werkzaamheden voor Agilent.

Innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Agilent heeft wereldwijd 18.000 medewerkers en produceert geavanceerde instrumenten voor de wetenschapswereld welke erg waardevol zijn. Weststrate werkt nauw samen met de Agilent fabriek in Middelburg en levert soms ook aan andere fabrieken in Europa. De verpakkingen hiervoor zijn daarom van groot belang wat betreft uitstraling, informatie, gemak en bescherming.  In samenwerking met Agilent zijn we bij Weststrate constant op zoek naar innovatieve en duurzame oplossingen, om altijd een passende verpakking te bieden. Tante Amalia ondersteunt Weststrate door de artikelen op locatie te assembleren, hierdoor zijn wij extra flexibel.

 

1