BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Een gezonde manier van werken

02-11-2021 - Auteur: John Provoost

Een slimme ergonomische werkplek creëren we graag samen met u, denk hierbij aan zit/sta werkplekken, bureausteunen, laptopverhogers, ergonomische muizen en toetsenborden en uiteraard speciale bureaustoelen. 

Het is zaak dat we een "gouden driehoek" maken met een ergonomisch bureau, stoel en monitorstandaard. Allemaal  aangepast op uw unieke lichaam. Onze specialisten staan voor u klaar om bij u op locatie, in uw bedrijf, of voor op uw thuiswerkplek, de juiste driehoek te bewerkstelligen.

Eén van de producten die hierbij onderdeel kan zijn van deze ideale driehoek is de Neomounts by Newstar FPMA-D550BLACK monitorarm. Met deze monitorarm bevestigt u een flatscreen aan het bureau via een bureauklem of bureaudoorvoer. Door gebruik te maken van een monitorarm profiteert u optimaal van de mogelijkheden van uw monitor. De monitorarm is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Tevens kunt u het scherm kantelen, zwenken en roteren. Hierdoor creëert u de ideale ergonomische werkhouding. Dit verkleint de kans op nek- en rugklachten. Kabels zijn netjes weg te werken aan de onderzijde van de horizontale arm.

De FPMA-D550BLACK heeft 3 draaipunten en is geschikt voor schermen t/m 32". Het draagvermogen van de arm is 8 kg. Dit product is geschikt voor schermen met een VESA gatenpatroon van 75x75 mm of 100x100 mm. Dit product beschikt over een quick release VESA plaat waardoor de monitor eenvoudig aan de arm gemonteerd kan worden en er vanaf gehaald kan worden.

John Provoost
Accountmanager meubilair
Leon van Treijen
Verkoop binnendienst en planning meubilair