BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bedrukte vlaggen bij Weststrate

07-05-2024 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

Wellicht is het je nog niet bekend, maar wij bieden ook een uitgebreid assortiment aan vlaggen die volledig naar jouw wensen kunnen worden geleverd. Met diverse bedrukkingsmogelijkheden, materialen en maten stellen we vlaggen samen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en merkidentiteit.

En natuurlijk kunnen we, zoals je van ons gewend bent, ook het voorraadbeheer overnemen zodat je na een fikse onweersbui of storm niet zonder vlaggen zit.

Waarom zou je kiezen voor bedrukte vlaggen voor je bedrijf? Hier zijn een paar goede redenen:

  1. Opvallen: Met op maat gemaakte vlaggen kun je je onderscheiden van de concurrentie en de aandacht trekken van voorbijgangers. Een kleurrijke vlag met je logo of boodschap valt gegarandeerd op in het straatbeeld.

  2. Merkbekendheid vergroten: Door je logo of bedrijfsnaam op een vlag te plaatsen, vergroot je de zichtbaarheid van je merk. Voorbijgangers zullen je bedrijfsnaam associëren met je locatie, wat de merkbekendheid ten goede komt.

  3. Professionele uitstraling: Het tonen van je bedrijfslogo op een vlag straalt professionaliteit uit en geeft potentiële klanten vertrouwen in je merk.

  4. Promotie: Vlaggen zijn uitstekende promotiemiddelen voor speciale evenementen, acties of kortingen. Ze trekken de aandacht en informeren mensen over wat je te bieden hebt.

 

Wat voor soort vlaggen zijn er? 

  1. Rechthoekige vlaggen: De klassieke vorm voor bedrijven, perfect voor het tonen van logo's en boodschappen.

  2. Beachvlaggen: Ideaal voor buitenpromotie, deze vlaggen wapperen mooi in de wind en trekken de aandacht van voorbijgangers.

  3. Banieren: Grote, opvallende vlaggen die perfect zijn voor het aankondigen van speciale gebeurtenissen of promoties.

  4. Puntvlaggen: Deze driehoekige vlaggen zijn perfect voor het creëren van een feestelijke sfeer bij speciale gelegenheden.

  5. Mastvlaggen: Voor een meer permanente installatie zijn mastvlaggen perfect voor het tonen van je bedrijfsnaam of logo aan de voorkant van je pand.

Vlaggen voor Bliek Meesterbakkers

Onlangs hebben wij bij Bliek Meesterbakkers deze schitterende vlaggen en banieren mogen leveren.

1

Bij interesse neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen met onze op maat bedrukte vlaggen.

Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.